Möt grundaren

Helena Mossberg

Mitt namn är  Helena Mossberg och jag är en högkänslig människa. Det har visat sig genom livet som ett rikt inre liv och en förmåga att ”känna av” platser, människor och situationer. Den har också bidragit till mitt liv genom att verka som en stark drivkraft där mitt inre rika liv har strävat efter utveckling i livets olika faser.

Min strävan på utveckling ledde mig tidigt in på pedagogik då jag alltid hade barnens bästa som ledstjärna i det pedagogiska arbetet. Efter 20 år inom barnomsorgen så längtade jag efter att få jobba mer med personlig utveckling på ett djupare plan och med mer tid för varje individ.

Jag vill arbeta med att främja människors hälsa på olika plan så då kom tankarna på att bredda min kompetens för att kunna erbjuda klienter mer inom hälsa. 

Nu har jag utökat min kompetens inom massage, yoga, jordning och terapi. Som förskollärare i grunden vill jag också bidra till barns hälsa och kommer att kunna erbjuda barnyoga här på Vi Hälsocenter.

Visionen är att mitt hälsocenter ska vara en plats där människor kan komma och verkligen älska sig själva, ett tillåtande space med ett mångfald inom hälsa. Skapande, beröring, samtal, yoga och att jorda sig. 

Min vision var att fylla centrat med likasinnade hälsoinspiratörer och nu kan jag mindre än ett år senare sedan starten stoltsera med att vi är 15 aktiva terapeuter/lärare på centrat. 

Tack för att du kikade in här och känn dig varmt välkommen till oss.

Kram Helena