Möt grundaren

Helena Mossberg

Mitt namn är  Helena Mossberg och jag är en högkänslig människa. Det har visat sig genom livet som ett rikt inre liv och en förmåga att ”känna av” platser, människor och situationer. Den har också bidragit till mitt liv genom att verka som en stark drivkraft där mitt inre rika liv har strävat efter utveckling i livets olika faser.

Min strävan på utveckling ledde mig tidigt in på pedagogik då jag alltid hade barnens bästa som förutsättning i det pedagogiska arbetet. Efter 20 år inom barnomsorgen så längtade jag efter att få jobba mer med personlig utveckling på ett djupare plan och med mer tid för varje individ.

Jag vill arbeta med att främja människors hälsa på olika plan så då kom tankarna på att bredda min kompetens för att kunna erbjuda klienter mer inom hälsa. 

Nu har jag utökat min kompetens inom massage, yoga, jordning och terapi. Som förskollärare i grunden vill jag också bidra till barns hälsa och kommer att kunna erbjuda barnyoga här på Vi Hälsocenter.

Visionen är att mitt hälsocenter ska vara en plats där människor kan komma och verkligen älska sig själva, ett tillåtande space med ett mångfald inom hälsa. Skapande, beröring, samtal, yoga och att jorda sig. 

Jag söker efter nya kollegor till Vi Hälsocenter, allt inom hälsa. Läs mer om det under Vi söker kollegor. Där beskrivs även de olika behandlingsrummen och vad du kan förvänta dig om du väljer att arbeta här med mig. Jag längtar efter dig.

Tack för att du kikade in här och känn dig varmt välkommen till oss.

Kram Helena